Ács Zoltán<br>vendég szakértő

Ács Zoltán
vendég szakértő

Kedvesség és feltételezés

Sziasztok!
Olyan könnyű időnként gorombán oda szólni még annak is, akit nagyon szeretünk. Sokkal könnyebb mint kedvesen. A kedvesség egy viselkedési forma, ami lehet a védjegyünk is. Kedves szavakkal jó magot vetünk, békességet, szerető légkört fogunk aratni.

http://www.skiroyale.com/uncategorized/xpirnl6kbk Ács Zoltán

http://conservationgrade.org/vx3yq18

Teljesen egyet értek Zolival. Általában, ha dühösek vagyunk amiatt, hogy valami nem sikerül, pont a szeretteinken töltjük le a haragunk. Valójában pedig sokszor pont ők nem érdemlik meg, és azt ne felejtsd el, hogy a tüske az mindig az emberben marad.

Azt javaslom, ha már ki akarod adni a dühödet, azt tedd az ellenséged felé, ne pedig a szeretett családod irányába.

A feltételezés hasonló eset lehet. Előfordulhat, hogy azért mert nincs meg a megfelelő és elegendő információ, saját magad hozhatod kellemetlen helyzetbe.

https://www.nickbits.co.uk/4j1f2adbi Erre van is egy saját történetem.

Kb 1 hónappal ezelőtt utaztam a metrón. Egy idősebb hölgy ült előttem és könyvet olvasott.

Tramadol Buy Canada A következő megállóban egy fiatal srác, energiaitallal a kezében leült mellém. Az energiaitalos dobozt a két ülés közé tette. Pár másodpercre rá az előttem ülő hölgy abbahagyta az olvasást a srácra nézett és így szólt hozzá:

Cheap Tramadol „Szeretnéd, ha Én kidobnám neked az üres energiaitalos dobozodat vagy meg tudod oldani egyedül is…? „

A fiatal fiú erre bekötötte a cipőjét és utána ezt mondta:

„Köszönöm, de nem szükséges még van benne, megiszom és kidobom, csak azért tettem félre, mert bekötöttem a cipőmet”

Ezután a hölgynek elpirosodott az arca, nem szólt semmit és tovább olvasott. Azt feltételezte, hogy a tinédzser kukának akarta használni a két ülés közötti részt. Vagyis egy korábbi beidegződésből egy feltételezésből kiindulva szólította meg a fiút.

Én csak szem és fültanúja voltam a dolognak, de ez is egy tanulság volt, hogy még mielőtt meghoznék egy döntést, inkább átgondolom még egyszer, és a lehető legtöbb információ birtokában cselekszem.

Ezt tanácsolom neked is és azt, hogy ha egy adott pillanatban rossz helyzetben találod magad, ne a szeretteid bánts meg vele. Mielőtt belépnél az ajtón a házadba a családodhoz, ezt a negatív lelkiállapotot hagyd kint a kukában…..!

https://root-innovation.com/opinion/5heywkwb83 Göndör Tamás

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük