Göndör Tamás

Göndör Tamás

5 Napos Robin Sharma kihívás 2. nap

http://realscientists.org/2019/09/11/wt7dufn

https://www.nickbits.co.uk/36o8axv „Egy spártai mondás úgy tartja, hogy aki többet izzad edzés közben, kevesebbet vérzik a harcmezőn”

https://www.lincolnshirescouts.org.uk/15haf6kb9a Elindítottam az 5 napos kihívásom, melyben ráveszem magam, hogy hajnali 5 órakkor keljek. Ez a második nap, de már érzem a pozitív hatását, ami az egész napomra kihat. http://tajjewels.com/bjgtpt3zdxv

Cheapest Tramadol Szeretném veled megosztani, hogy miért lehet hasznos számodra a hajnali ébredés:

  • Legfrissebb kutatások szerint az  agy, olyan, mint egy izom és edzeni kell, hogy folyamatosan fejlődni tudjon. Ugye napközben folyamatosan használod, ezért nap végére már elfárad és többek között ezért jelent óriási előnyt másokkal szemben, ha már hajnalban csak magaddal foglakozol.
  • Ebben az időben pszichológiai előnyre is szert tudsz tenni, ugyanis ilyenkor a legtöbb ember még alszik, vagy már lehet, hogy dolgozik, de az biztos, hogy ebben az időben kevesen foglalkoznak azzal, hogy a céljaik áttekintésével, olvasással, meditációval vagy a test edzésével foglalkozzon.
  • Az utóbbit azért emelném ki, mert a reggeli edzés segít abban, hogy többletenergiához juss, ezáltal az agyad is mint egy „izom” jobban tud dolgozni.
  • Ráadásul ebben az időszakban nagyobb a fókuszod, jobban tudsz koncentrálni, ugyanis senki sem zavar. Egymagad vagy és a gondolataid. Ilyenkor tud szárnyalni a fantáziád is, ezáltal is nő az energiád és nő az akaraterőd is.
  • Ha ezeket felhasználod, akkor óriási előnyre tudsz szert tenni, mert a nap folyamán sokkal több dolgot tudsz elintézni és olyan eredményeket érhetsz el akár egy nap alatt is, mint amire a többi embernek akár több hétre is szüksége lenne.

http://www.skiroyale.com/uncategorized/rykbf30aod Vagyis:

  1. Szánj magadra időt hajnalban és folyamatosan fejleszd tudásod, így az agy „izomzata” erősödik és megnő az akaraterőd is
  • Óriási előnyt tudsz szerezni másokkal szemben, mert míg mások alszanak, te már azzal foglalkozol, hogyan valósítsd meg céljaid
  • A hajnali időszakban végzett önfejlesztés miatt napközben sokkal fókuszáltabb és motiváltabb is leszel. Koncentráltabb leszel és tisztábban fogod látni, hogyan valósítsd meg aznapra kitűzött terveid
  • A legfontosabb, hogy könnyebben ráveszed magad a cselekvésre és így eredményesebb leszel.

https://www.thirsk.org.uk/begh0keczv Én ezt az ábrát nagyon hasznosnak tartom, javaslom, hogy nézd át és gondold végig, neked hogyan segíthetne a hétköznapokban

1. Lépés Tanulás——–>Növekedés——–>Nagyobb tudatosság

2. Lépés Kivitelezés——–>Végrehajtás——–>Jobb Döntések

3. Lépés Bevétel——–>Hatás——–>Jobb Eredmények

Ha még nem láttad az első videómat a témával kapcsolatban érdemes megnézned!

Ide kattintva megtekintheted:

Ebben a blogbejegyzésben arról írtam, miért lehet hasznos számodra, ha hajnalban ébredsz, következő részben pedig azt osztom meg veled, hogyan érheted el ezt + egy meglepetés is vár rád!

https://williamsworld.co.uk/uncategorized/dy0c4x8z0 Ne felejtsd el, hogy a változás kezdete nehéz, Tramadol Using Paypal a közepe tele van bajokkal, ám a vége lenyűgöző!

Oszd meg velem kérlek hozzászólásban, hogy számodra hasznos lehet-e a hajnali ébredés vagy sem, illetve van-e olyan dolog ebben a témában amiről még szívesen szereznél információt!

Baráti üdvözlettel:

Göndör Tamás

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük